E-mail ons

info@cp-administratie.nl

Bel ons

058 - 8450224

WhatsApp ons

058 - 8450224

Belastingaangiften

Waarom een belastingadviseur inschakelen?

We kennen allemaal weg de slogan van de Belastingdienst “Gemakkelijker kunnen we het niet maken”. De Belastingdienst heeft de laatste jaren veel geïnvesteerd in het online aangifte doen voor de inkomstenbelasting en de vooraf ingevulde aangifte. Het lijkt allemaal makkelijker te worden, maar niets is meer dan waar.

Als belastingadviseur zijn wij op de hoogte van alle regelgeving omtrent belastingen, ik denk met u mee en gaan eventueel in overleg met belastingdienst indien dit nodig is. Mijn motto richting de Belastingdienst is “voorkomen is beter dan genezen”. Kort gezegd zorg ervoor dat je een goede aangifte indien, dat voorkomt achteraf discussies en/of problemen.

Problemen met de Belastingdienst?

Helaas kunnen dit soort zaken gebeuren en dit kan vervelende gevolgen met zich meebrengen. Als belastingadviseur ben ik er voor u om het probleem op te lossen. Let wel op dat wanneer en naheffingsaanslagen of navorderingsaanslagen zijn opgelegd dat u snel contact zoekt met mij. Op deze aanslagen zit namelijk een termijn van 6 weken en gaat u over deze termijn heen dan wordt u rechtspositie naar de Belastingdienst een stuk zwakker.

Mijn advies: “Heeft u problemen met de Belastingdienst, wacht dan niet!!

Welke aangiften kan ik voor u verzorgen?

Naast de aangifte inkomstenbelasting die iedereen bijna in Nederland moet doen, ben ik ook op de hoogte van andere belastingaangiften, zoals:

  • Omzetbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Loonbelasting
  • Dividendbelasting

Register Belastingadviseur

Als belastingadviseur ben ik aangesloten bij het RB. Door continue bijscholing ben ik op de hoogte van de laatste weten, regels en mogelijkheden. Hierdoor kan ik u het beste advies gegeven die u en uw onderneming nodig heeft.

X