E-mail ons

info@cp-administratie.nl

Bel ons

058 - 8450224

WhatsApp ons

058 - 8450224

Financiele administratie

Financiele administratie

Het voeren van een correcte administratie is voor menig ondernemer niet zijn of haar favoriete bezigheid, maar is wel van cruciaal belang voor inzicht in de financiële situatie van de onderneming. Daarnaast is het voeren van een administratie een verplichting vanuit de belastingwetgeving.

 Uiteraard kunt u dit zelf doen, waarbij wij periodiek controleren. Ook kunt u uw financiële administratie uitbesteden. CP Administratie & Belastingadvies ziet het verzorgen van een financiële administratie als maatwerk waardoor u niet gedwongen wordt tot het aanschaffen van soms “dure” boekhoudpakketten en een werkwijze die u misschien niet ligt. Wij zijn van mening dat elke onderneming en ondernemer anders is en daarom kiezen wij voor maatwerk.

Wat betekent dan maatwerk voor u?

Wanneer u kiest om de administratie uit te besteden kijken wij wat voor soort boekhoudprogramma het beste bij uw onderneming past. Daarnaast kijken we naar u wensen. Bent u bijvoorbeeld erg digitaal ingesteld of houdt u juist meer van het papier. Verder kijken wij graag naar uw andere software om te kijken of daar efficiencyslagen zijn te halen door systemen aan elkaar te koppelen. En als allerlaatste kijken we ook wat mag of kan het kosten. Wanneer u een kleine onderneming naast uw loondienstverband heeft dan heeft het aanschaffen van een boekhoudpakket weinig toegevoegde waarde.

Eerder gaven we al aan dat je vanuit de belastingwetten verplicht bent om een administratie te voeren. Je kan namelijk ook een administratie voeren zonder een boekhoudpakket. Ook hierin kunnen wij u adviseren.

X